Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    BOSCH - EasyPump Αεροσυμπιεστής Μπαταρίας 3.6V
    68,75 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    BOSCH - EasyPump Αεροσυμπιεστής Μπαταρίας 3.6V
    Κωδικός: 0603947000
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Φουσκώστε το: Η αίσθηση της αντλίας πεπιεσμένου αέρα μπαταρίας για διαισθητική, καθημερινή εργασία Μικρό εργαλείο, μεγάλη απόδοση: Η EasyPump είναι η διαισθητική αντλία αέρα της Bosch για όλες τις εφαρμογές μέχρι και 10,3 bar. Η μέτρηση σε πραγματικό χρόνο της μονάδας και η λειτουργία προεπιλογής υποστηρίζουν άνετα και ακριβή αποτελέσματα φουσκώματος. Η αντλία διαθέτει μια καθαρή διεπαφή και μια ευρύχωρη οθόνη, αναγνώσιμη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός της την καθιστούν σε ιδανικό συνοδό σας. Εξοπλισμένη με διάφορους προσαρμογείς, αποθηκευμένους νοικοκυρεμένα στη θήκη αποθήκευσης, η EasyPump μπορεί να φουσκώσει όλα τα είδη ελαστικών (π.χ. αυτοκινήτου, ποδηλάτου), μπάλες (π.χ., μπάλες ποδοσφαίρου) ακόμη και...
    Διαβάστε Ολόκληρη την Περιγραφή
    Τάση μπαταρίας: 3.6 V
    Μέγ. Ah: 3 Ah
    Βάρος με μπαταρία: 0.4 kg
    Μέγιστη πίεση: 10 bar
    Μέγιστη πίεση: 150 psi
    Μέγιστη πίεση: 1030 kPa
    Μέγ. ποσότητα εξόδου: 10 l/min
    Μήκος εύκαμπτου σωλήνα: 0.2 m
    Διαστάσεις εργαλείου (Μ x Π x Υ): 49 x 215 x 106 mm
    Γαλλική βαλβίδα
    Βελόνα μπάλας
    Προσαρμογέας όγκου
    Καλώδιο USB
    Υφασμάτινος σάκος
    Περισσότερα Χαρακτηριστικά
    Τιμή
    68,75 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Φουσκώστε το: Η αίσθηση της αντλίας πεπιεσμένου αέρα μπαταρίας για διαισθητική, καθημερινή εργασία
    • Μικρό εργαλείο, μεγάλη απόδοση: Η EasyPump είναι η διαισθητική αντλία αέρα της Bosch για όλες τις εφαρμογές μέχρι και 10,3 bar.
    • Η μέτρηση σε πραγματικό χρόνο της μονάδας και η λειτουργία προεπιλογής υποστηρίζουν άνετα και ακριβή αποτελέσματα φουσκώματος.
    • Η αντλία διαθέτει μια καθαρή διεπαφή και μια ευρύχωρη οθόνη, αναγνώσιμη κατά τη διάρκεια της ημέρας.
    • Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός της την καθιστούν σε ιδανικό συνοδό σας.
    • Εξοπλισμένη με διάφορους προσαρμογείς, αποθηκευμένους νοικοκυρεμένα στη θήκη αποθήκευσης, η EasyPump μπορεί να φουσκώσει όλα τα είδη ελαστικών (π.χ. αυτοκινήτου, ποδηλάτου), μπάλες (π.χ., μπάλες ποδοσφαίρου) ακόμη και μικρά είδη θαλάσσιων σπορ.
    • Το φούσκωμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.
    • Ακρίβεια πίεσης πλήρωσης - Ακριβής στο χιλιοστό πίεση πλήρωσης: Η αντλία σας επιτρέπει να προρρυθμίσετε μια επιθυμητή πίεσης στόχος. Η αυτόματη απενεργοποίηση σταματά τη διαδικασία πλήρωσης (φούσκωμα) μόνο, όταν επιτευχθεί αυτή η τιμή στόχος.
    • Τέλεια προετοιμασία για οποιαδήποτε εργασία - Η ενσωματωμένη αποθήκευση των εξαρτημάτων διαθέτει μια επιλογή από τους πιο συνηθισμένους προσαρμογείς (βελόνα μπάλας, γαλλικός προσαρμογέας βαλβίδας, προσαρμογέας μπαλονιού), προσεκτικά αποθηκευμένους σε μια θήκη.
    • Εύκολη ανάγνωση ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας - Ο καθαρός και φωτεινός σχεδιασμός οθόνης της Bosch καθιστά εύκολη την ανάγνωση της οθόνης, ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας. Προβάλλοντας πάντα την τρέχουσα τιμή καθώς και την τιμή στόχο, η οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα δεδομένα.
    • Φωτίζει την περιοχή της βαλβίδας - Το ενσωματωμένο πάνω στον εύκαμπτο σωλήνα έντονο φως LED της Bosch εξασφαλίζει, ότι η περιοχή της βαλβίδας είναι πάντα φωτισμένη.
    • Υψηλής ποιότητας εύκαμπτος σωλήνας για ασφάλεια και άνεση - Ο υψηλής ποιότητας εύκαμπτος σωλήνας έχει υφασμάτινο κάλυμμα και έναν μεταλλικό σύνδεσμο με σπείρωμα, αρκετά μικρό για να φθάνει επίσης βαλβίδες σε στενούς χώρους. Ο προσαρτήσιμος εύκαμπτος σωλήνας 24 cm μπορεί να περιστρέφεται 360°.
    • Διαισθητική και άνετη χρήση, ιδανική θεώρηση - Η διαισθητική διάταξη του πίνακα ελέγχου εγγυάται άμεση χρήση και προσφέρει τρεις διαφορετικές μονάδες. Γωνία 30° του εργαλείου για άνετη ανάγνωση.
    • Εντυπωσιακή αντοχή, εύκολη φόρτιση - Φόρτιση γενικής χρήσης: Στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το USB-C™ καθιστά τη φόρτιση γρήγορο και απρόσκοπτη. Ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας εξασφαλίζει διαρκή απόδοση.
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Τάση μπαταρίας: 3.6 V
    Μέγ. Ah: 3 Ah
    Βάρος με μπαταρία: 0.4 kg
    Μέγιστη πίεση: 10 bar
    Μέγιστη πίεση: 150 psi
    Μέγιστη πίεση: 1030 kPa
    Μέγ. ποσότητα εξόδου: 10 l/min
    Μήκος εύκαμπτου σωλήνα: 0.2 m
    Διαστάσεις εργαλείου (Μ x Π x Υ): 49 x 215 x 106 mm

    Υλικά παράδοσης

    Γαλλική βαλβίδα
    Βελόνα μπάλας
    Προσαρμογέας όγκου
    Καλώδιο USB
    Υφασμάτινος σάκος