Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
  Δες όλα τα αποτελέσματα

  Γενικές Πληροφορίες

  Με το παρόν καθορίζονται οι όροι λειτουργίας και χρήσης του διαδικτυακού καταστήματος πώλησης εργαλείων και βιομηχανικών ειδών https://www.kentrovidas.gr/2024/, (εφεξής το ‘Ηλεκτρονικό Κατάστημα’) το οποίο διαχειρίζεται και διατηρεί η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ Γ.ΝΤΕΤΣΙΚΑ Ο.Ε.» που εδρεύει στην οδό Ιφιγενείας αρ. 75, ΤΚ. 14231, Νέα Ιωνία Αττικής, με ΑΦΜ: 092503535, ΔΟΥ: Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και αρ. ΓΕΜΗ: 46201000 (Τηλ. Επικοινωνίας: +30 2102772010 Φαξ: +30 2102712616), (εφεξής η ‘Εταιρεία’). Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των Προϊόντων του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (εφεξής τα ‘Προϊόντα’) καθώς και η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών των Χρηστών, διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα και την πραγματοποίηση αγορών. Με την αγορά των Προϊόντων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, ο εκάστοτε αγοραστής (εφεξής ο «Πελάτης») αποδέχεται τους παρόντες Όρους Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος οι οποίοι αποτελούν Γενικούς Όρους Συναλλαγών (ΓΟΣ). Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας ή επιφύλαξής για μέρος ή για το σύνολο των παρόντων Όρων Χρήσης οι Πελάτες καλούνται να επικοινωνούν εγγράφως ή τηλεφωνικώς με την Εταιρεία, άλλως η αποδοχή όλων των όρων θεωρείται ανεπιφύλακτη. Οι παρόντες Όροι Χρήση είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ιδίως με τις διατάξεις που διέπουν τις πωλήσεις εξ’ αποστάσεως και τη νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή. H Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε Προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας, εκ λόγων ανωτέρας βίας. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι τα Προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος είναι κορυφαίας ποιότητας, δεν είναι μεταχειρισμένα και δεν έχουν πραγματικά ελαττώματα. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει, μερικώς ή ολικώς τους Όρους Χρήσης οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του Χρήστη και να τους ανακοινώσει στην Ιστοσελίδα εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Σε κάθε περίπτωση για το Χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του. Η Εταιρεία επίσης επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

  Χρήση της Ιστοσελίδας

  i. Κάνοντας χρήση και πραγματοποιώντας οποιαδήποτε παραγγελία μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος οι Χρήστες υποχρεούνται να:

   • υποβάλλουν θεμιτά ερωτήματα ή παραγγελίες,
   • μην προβαίνουν σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν πραγματοποιηθεί τέτοιου είδους παραγγελία, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να την ακυρώσει και να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές,
   • παρέχουν τα ορθά και ακριβή στοιχεία επικοινωνίας τους (λ.χ. τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ταχυδρομική τους διεύθυνση ή/και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας.). Οι Χρήστες αποδέχονται ότι η Εταιρεία δύναται να       χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες σε περίπτωση που καταστεί απαραίτητο να επικοινωνήσει μαζί τους.
   • συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που διέπει την πρόσβαση και τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος,
   • τηρούν τους παρόντες Όρους Χρήσης.

   ii. Πραγματοποιώντας οποιαδήποτε παραγγελία και αγορά προϊόντων οι Χρήστες εγγυώνται ότι είναι άνω των 18 ετών και δικαιοπρακτικά ικανοί, ήτοι έχουν τη δυνατότητα να συνάπτουν νομικά δεσμευτικές συμβάσεις. Σε περίπτωση παραγγελίας από δικαιοπρακτικά ανίκανο προς τούτο πρόσωπο, η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της εκτέλεσης αυτής από το πρόσωπο που ασκεί την κηδεμονία ή εποπτεία.

  iii. Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους Χρήστες και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο Χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς.

  Σύμβαση Πώλησης

  Οι πληροφορίες που περιέχονται στους παρόντες Όρους και οι λεπτομέρειες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν συνιστούν πρόταση πώλησης αλλά πρόσκληση για ενημέρωση. Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτισθεί σύμβαση μεταξύ του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και του Χρήστη αναφορικά με οποιαδήποτε Προϊόντα, παρά μόνον όταν η παραγγελία γίνει ρητώς αποδεκτή από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Ο Χρήστης επιλέγει τα Προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει και τα τοποθετεί στο «Καλάθι Αγορών». Η παραγγελία ολοκληρώνεται μόλις ο Χρήστης επιλέξει «Ολοκλήρωση Αγοράς». Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της αγοράς είναι η δήλωση ότι έχει ενημερωθεί σχετικά με τους Όρους Χρήσης και Αγοράς του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και τους αποδέχεται. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με τραπεζική καταθεση η ολοκλήρωση της αγοράς πραγματοποιείται με την πληρωμή των Προϊόντων. Μετά την επιτυχή πληρωμή των Προϊόντων ο Χρήστης θα λάβει από την Εταιρεία άμεσα επιβεβαιωτικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει. Ο Χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει και να εκτυπώσει εύκολα την παραγγελία του. (Να επιβεβαιωθεί εάν η διαδικασία που περιγράφεται είναι ορθή) Σε περίπτωση που, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο Χρήστης επιθυμεί την οποιαδήποτε τροποποίησή της, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Εταιρεία, τηλεφωνικά ή μέσω email.

  Περιορισμός ευθύνης

  Η Εταιρεία ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των Προϊόντων που διατίθενται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των Πελατών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Η Εταιρεία ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων Προϊόντων. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους Χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

  Παράδοση

  Με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας των προϊόντων και με την επιφύλαξη να συντρέχουν εν προκειμένω εξαιρετικές περιστάσεις, η Εταιρεία καταλαμβάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας έως την ημερομηνία παράδοσης που ορίζεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας ή, εάν δεν έχει οριστεί ημερομηνία παράδοσης, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία της Επιβεβαίωσης Παραγγελίας. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω συνεργαζομένου με την Εταιρεία μεταφορέα που αποτελεί εντολοδόχο της Εταιρείας εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την ημέρα της επιβεβαίωσης της Παραγγελίας. Καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν ιδίως αναλόγως της περιοχής παράδοσης ή σε απρόβλεπτες περιστάσεις. Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων Χρήσης, η “παράδοση” θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ή η παραγγελία θα θεωρείται ότι έχει παραδοθεί όταν ο Χρήστης στο όνομα του οποίου πραγματοποιείται η παραγγελία ή τρίτο πρόσωπο κατ’ εντολήν του Χρήστη, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο επί των προϊόντων. Αυτό θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας στη συμφωνημένη διεύθυνση παράδοσης. Εάν η παράδοση της παραγγελίας καταστεί αδύνατη για τον μεταφορέα, θα ενημερωθείτε σχετικά από τον μεταφορέα, στα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Εάν, μετά την πάροδο 10 ημερών από την στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση, η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της Εταιρείας, η Σύμβαση θα θεωρείται λήξασα και κάθε πληρωμή θα επιστραφεί άτοκα, όσο το δυνατόν συντομότερα και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία λήξης της Σύμβασης. Σε περίπτωση απώλειας της παραγγελίας από σφάλμα του μεταφορέα οι Χρήστες ενημερώνονται και η Εταιρεία προβαίνει άμεσα στην αντικατάσταση και εκ νέου αποστολή των ιδίων προϊόντων εφόσον οι Χρήστες εξακολουθούν να το επιθυμούν, διαφορετικά κάθε ληφθείσα πληρωμή θα επιστρέφεται άτοκα.

  Μετάθεση Κινδύνου και Κυριότητα των Προϊόντων

  Η ευθύνη για τα προϊόντα μετατίθεται στον Αγοραστή από τη στιγμή που αυτός ή κάποιο τρίτο πρόσωπο που ενεργεί κατ’ εντολήν του Αγοραστή, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Η κυριότητα των προϊόντων περνάει στα χέρια του Αγοραστή είτε με την ολοσχερή είσπραξη από την πλευρά της Εταιρείας του ποσού του τιμήματος και των εξόδων αποστολής, είτε με την παράδοση τους, εάν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.

  Τιμή και Πληρωμή

  Η τιμή κάθε προϊόντος είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Η Εταιρεία φροντίζει πάντοτε να διασφαλίζει ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα για τα οποία υποχρεούται να ενημερώσει τους Χρήστες, το συντομότερο δυνατόν. Η Εταιρεία δεν υποχρεούται προμηθεύσει στους Χρήστες κανένα προϊόν στη λανθασμένη χαμηλότερη τιμή στην περίπτωση που το σφάλμα στην τιμή είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο και μπορεί ευλόγως να αναγνωριστεί από τους Χρήστες ως λανθασμένη τιμή. Ο Χρήστης ενημερώνεται για τη συνολική τιμή των Προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α και κάθε άλλο τέλους ή φόρου και των εξόδων αποστολής. Οι τιμές των Προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, με την επιφύλαξη όσων ειδικότερα αμέσως ανωτέρω αναφέρονται, ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες έχει ήδη αποσταλεί Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Η πληρωμή των Προϊόντων μπορεί να γίνει με τη χρήση ενός από τους ακόλουθους τρόπους, οι οποίοι αναφέρονται στην παραγγελία, πριν την ολοκλήρωσή της, ήτοι: μέσω αντικαταβολής/ μέσω χρεωστικών/ μέσω πιστωτικών καρτών/ μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και δεν θα μπορούμε να συνάψουμε Σύμβαση μαζί σας.

  Λοιποί όροι

  α) Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών – Δωσιδικία – Εφαρμοστέο Δίκαιο – Κάθε διαφορά που αφορά τα Προϊόντα που αγοράσατε από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, δύναται να επιλυθεί ηλεκτρονικά και χωρίς την προσφυγή σας σε δικαστήριο, με την διαδικασία της Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (Alternative Dispute Resolution), ως προβλέπεται από την ΚΥΑ 70330/2015, με την οποία εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία η Οδηγία 2013/11/ΕΚ. Εφόσον επιθυμείτε την ηλεκτρονική επίλυσης της διαφοράς σας θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση (http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm) και να ακολουθήσετε τις εκεί παρεχόμενες οδηγίες. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγκεκριμένοι από την χώρας μας Φορείς Επίλυσης Διαφορών που δύναται να επιλύσουν την διαφορά που τυχόν ανακύψει είναι η Ανεξάρτητη Αρχή “Ο Συνήγορος του Καταναλωτή” (http://www.synigoroskatanaloti.gr) και ο Μεσολαβητής Τραπεζικών Επενδυτικών Υπηρεσιών (http://www.hobis.gr). Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση της Ιστοσελίδας, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών. Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.
  β) Ακυρότητα όρου – Αν ένας από τους προαναφερθέντες όρους είναι ή καταστεί άκυρος, οι υπόλοιποι όροι του παρόντος δεν θα θίγονται.
  γ) Τροποποίηση όρων χρήσης – Οι παρόντες Όροι Χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την Εταιρεία με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Κάθε τυχόν τροποποίηση των όρων ισχύει με την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα μας οι δε χρήστες/μέλη μας υποχρεούνται να ενημερωθούν οι ίδιοι για το περιεχόμενο των τυχόν τροποποίησεων/αλλαγών στους όρους.
  δ) Ερμηνευτικός όρος – Σε οποιοδήποτε σημείο της παρούσας προβλέπεται η επιστροφή χρημάτων ή/και η πίστωση αυτών στον λογαριασμό του πελάτη τούτη εννοείται πάντοτε ως άτοκη.
  ε) Επικεφαλίδες – Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται στους παρόντες όρους χρήσης τίθενται προς διευκόλυνση της παραπομπής σε όρους της και δεν σκοπείται να αποτελέσουν βοηθήματα ερμηνείας των Όρων Χρήσης.
  στ) Καθυστέρηση άσκησης δικαιώματος – Τυχόν καθυστέρηση άσκησης από τα μέρη μέρους ή του συνόλου των δικαιωμάτων που απορρέουν από τους παρόντες όρους δεν επιφέρει αποδυνάμωση ή παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα το οποίο δύναται να ασκηθεί οποτεδήποτε σε μεταγενέστερο στάδιο και καθ’ εύλογη κρίση του δικαιούχου.
  η) Αποδοχή όρων – Ο Χρήστης/Πελάτης του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος δηλώνει ότι διάβασε τους παρόντες όρους τους οποίους και αποδέχεται στο σύνολό τους και ότι αναγνωρίζει ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθόλη τη διάρκεια της πλοήγησής του /συναλλαγής μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
  θ) Κώδικας Δεοντολογίας - Η λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος διέπεται από τον ισχύον "Κώδικα Δεοντολογίας" του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) τον οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.greekecommerce.gr/vivliothiki/kodikas-deontologias/

  Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

  Η επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα διέπεται από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας εθνικής νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ν. 2472/1997, ν. 4624/2019, ν. 3471/2006, ως εκάστοτε ισχύουν, κ.λπ.), των Οδηγιών και Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ιδίως το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (EE) 2016/679 – GDPR, εφεξής «ΓΚΠΔ»), καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (εφεξής «ΑΠΔΠΧ») και υπόκειται στις νόμιμες διατυπώσεις και περιορισμούς που ορίζουν. Συλλέγουμε δεδομένα και πληροφορίες, που εσείς μας γνωστοποιείτε, κατά την είσοδο ή/και πλοήγησή σας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας (αγορές, επικοινωνία μαζί μας, κ.λπ.) ή όταν υποβάλλετε κάποιο παράπονο, ερώτημα ή αίτημα, με σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Επιπροσθέτως, ενδέχεται να συλλεχθούν πληροφορίες και από τρίτα μέρη (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), όπως λ.χ. εταιρίες τεχνολογίας, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε κατά περίπτωση τα ακόλουθα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο της μεταξύ μας συνδιαλλαγής:

   • Στοιχεία ταυτοποίησης: ονοματεπώνυμο, username, ημερομηνία γέννησης, φύλο
   • Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου (σταθερού ή κινητού)
   • Στοιχεία στα πλαίσια της παραγγελίας: αριθμός και ημερομηνία παραγγελίας, κατάσταση παράδοσης, ποσό παραγγελίας και μεταφορικών εξόδων, πληροφορίες σχετικά με επιστροφές,
   • Στοιχεία απόδειξης ή τιμολόγησης, IBAN και ονοματεπώνυμο δικαιούχου τραπεζικού λογαριασμού
   • Στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας δεν συλλέγουμε στοιχεία καρτών καθώς όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω redirect στο περιβάλλον της τράπεζας.
   • Άλλα στοιχεία: διεύθυνση IP, ημερομηνία και ώρα πρόσβασης, γεωγραφική ώρα ζώνης, λειτουργικό σύστημα τερματικής συσκευής και έκδοση αυτού, περιηγητής και έκδοση αυτού, όνομα τερματικής συσκευής ή / και χρήστη, στοιχεία που συλλέγουμε μέσω εργαλείων όπως τα cookies.

  Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παρέχετε με σκοπό την αγορά Προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας ή παροχής υπηρεσιών, είναι αναγκαία για εμάς, στο πλαίσιο εκπλήρωσης νομικών και συμβατικών υποχρεώσεων που απορρέουν από την εν λόγω σύναψη της παραγγελίας / σύμβασης πώλησης, για την τιμολόγηση των προϊόντων, για την εκπλήρωση των εννόμων υποχρεώσεών μας, που απορρέουν από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, στο πλαίσιο ηλεκτρονικών συναλλαγών και, εν τέλει, για τη συμμόρφωσή μας προς τις κείμενες διατάξεις περί προστασίας του καταναλωτή. Κατά συνέπεια, η μη παροχή των δεδομένων σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας και εκτέλεσης αυτής, καθιστά αδύνατη τη σύναψη της μεταξύ μας σύμβασης πώλησης.
  Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παρέχετε, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια διοικητική, δικαστική ή δημόσια αρχή, ιδίως στα πλαίσια της καταπολέμησης περιστατικών που αφορούν ιδίως αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος και κρίνονται ύποπτα για απάτη, κλοπή πιστωτικής κάρτας, κλπ. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των Χρηστών διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα αυτοί διατηρούν λογαριασμό στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
  Στην περίπτωση των μη εγγεγραμμένων Χρηστών, διατηρούνται για χρονικό διάστημα που ανέρχεται σε 2 έτη (χρόνος διατήρησης). Μετά την πάροδο του χρόνου διατήρησης ή εάν κάποιος Χρήστης ζητήσει τη διαγραφή των στοιχείων του και εάν δεν εκκρεμεί κάποια δικαστική διένεξη, ή αμφισβήτηση, ή έννομο συμφέρον, τα δεδομένα θα διαγράφονται άμεσα. Ως υποκείμενο των δεδομένων έχετε συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς: - Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης - Δικαίωμα διόρθωσης - Δικαίωμα περιορισμού - Δικαίωμα πρόσβασης - Δικαίωμα φορητότητας - Δικαίωμα διαγραφής - Δικαίωμα εναντίωσης - Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας ενώπιον της Αρχής για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Παρακαλούμε απευθύνετε τις ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της προστασίας των δεδομένων και τυχόν αιτήσεις για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων στο [email protected]

  Σχετικά Με Εμάς

  H εταιρία Αφοι Γ. Ντέτσικα & Σια Ο.Ε ιδρύθηκε το 1970 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία βιομηχανικών ειδών. Με το πέρασμα του χρόνου και με την στήριξη των πελατών μας, η εταιρία προχώρησε στην εισαγωγή και διάθεση επιπλέον προϊόντων.

  Στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προιόντων καθώς και της ποιότητας τους.

  Η προσωπική εμπειρία και επίβλεψη των υπεύθυνων του καταστήματος και των συνεργατών τους σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, εγγυάται την ιδανικότερη επίλυση των προβλημάτων των πελατών, για κάθε περίπτωση.

  Στα 40 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας.

  Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

  Πληροφορίες Αποστολής

  COURIER

  Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

  Σε περιοχές εντός πόλης υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης για Σάββατο με επιπλέον χρέωση 2.50 €

  ΟΓΚΩΔΗ ΔΕΜΑΤΑ

  Στα ογκώδη δέματα μετράει το ογκομετρικό βάρος το οποίο υπολογίζετε με τον εξής τρόπο: ΜΗΚΟΣ(cm) Χ ΥΨΟΣ(cm) Χ ΠΛΑΤΟΣ(cm) / 5000 = ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΙΛΑ

  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

  Η εταιρία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προιόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€.

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

  Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (7πμ έως 5μμ καθημερινά, Σάββατο 7πμ έως 2μμ).

  Τρόποι Πληρωμής

  ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

  Άμεση χρέωση όλου το ποσού στην κάρτα, κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη. Το κατάστημα δέχεται κάρτες MASTERCARD, EUROLINE & VISA, ή χρέωση της πιστωτικής κάρτας στην ηλεκτρονική μας σελίδα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος που παρέχεται από την EUROBANK.& ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Για αγορές ανεξαρτήτως ποσού, υπάρχει δυνατότητα άτοκων δόσεων (έως 6 ).

  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

  Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπεζών. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης στην οποία να αναγράφεται και ο κωδικός της παραγγελίας σας, με e-mail στο [email protected].

  Το τελικό ποσό και ο κωδικός της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν με e-mail με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιλογή του τρόπου πληρωμής "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ".

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

  Δικαιούχος : Αφοί Γ. Ντέτσικα Ο.Ε.

  EUROBANK

  SWIFT CODE EFGBGRAA
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 00260205710200992902
  IBAN GR2802602050000710200992902

  ΕΘΝΙΚΗ

  SWIFT CODE ETHNGRAA
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 66344009767
  IBAN GR6901106630000066344009767

  ALPHABANK

  SWIFT CODE CRBAGRAAXXX
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 137002320006652
  IBAN GR7201401370137002320006652

  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  SWIFT CODE PIRBGRAA
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5099059845777
  IBAN GR8601720990005099059845777

  Αντικαταβολή

  Χρέωση 1.80 € Ανά Παράδοση.

  Ασφάλεια Συναλλαγών

  H Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL κατά την διάρκεια της πληρωμής σας με πιστωτική κάρτα, δεδομένου ότι μεταφέρεστε στο website της συνεργαζόμενης τράπεζας, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
  Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).
  Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

  Εγγύηση Καλής Λειτουργίας Προϊόντων

  Όλα τα προϊόντα, εκτός των αναλωσίμων έχουν Εγγύηση Καλής Λειτουργίας από την αντίστοιχη Ελληνική αντιπροσωπεία.

  Ελάχιστος χρόνος εγγύησης καλής λειτουργίας είναι το ένα (1) έτος.

  Οι αντιπροσωπείες Bosch, Makita, Dewalt δίνουν σε κάποια προϊόντα τους την δυνατότητα επέκτασης πέρα του ενός έτους. Ενημερωθείτε απο τα επίσημα site των εταιριών.

  Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας των προϊόντων και να κρατά το αποδεικτικό αγοράς (τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής πώλησης). Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν κατά περίπτωση τον αγοραστή και σύμφωνα πάντα με την πολιτική της κάθε αντιπροσωπείας.

  Η εγγύηση των εργαλείων δεν καλύπτει τσοκ-διακόπτη-καλώδια.

  Οι μπαταρίες και οι φορτιστές έχουν διαφορετική εγγύηση, η οποία ξεκινά από τους έξι (6) μήνες και φτάνει μέχρι τα δύο (2) χρόνια.

  Η εταιρία μας δεν παραλαμβάνει εργαλεία προς έλεγχο και επισκευή χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική εκικοινωνία και συννενόηση.

  Γία λόγους υγιεινής και ασφάλειας ολα τα προϊόντα λυμάτων που επιστρέφονται προς έλεγχο μετά από χρήση στην εταιρία μας ή σε τεχνικό τμήμα της αντίστοιχης αντιπροσωπίας θα πρέπει εχουν αποστραγγιστεί, καθαριστεί και απολυμανθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Σε άλλη περίπτωση, τα προϊόντα δε θα προωθούνται προς έλεγχο. Ειδικά για τα προϊόντα της εταιρίας Wilo θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από το Clearance Certificate.

  Κατάλογος Αντιπροσωπειών

  BOSCH - DREMEL - Περισσότερες Πληροφορίες 2102811631 - 2310566783
  DEWALT - Περισσότερες Πληροφορίες 2108985208
  BLACK & DECKER  - Περισσότερες Πληροφορίες 2108985208
  BLACK & DECKER ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΔΗ 2108822201
  MAKITA - Περισσότερες Πληροφορίες 2108071241
  BORMANN - KUMATSUGEN - NAKAYAMA 2106022400
  HUSQVARNA - GARDENA - EFCO - KAISER - LONCIN - McCULLOCH 2105193100
  IMPERIA - BULLE - TOROS - KRAFT - EXPRESS - FABEL 2103490370

  Επιστροφές - Ακυρώσεις

  I. Δικαίωμα Υπαναχώρησης O Πελάτης- καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα Προϊόντα που αγόρασε μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, εντός 14 ημερολογιακών ημερών (περίοδος υπαναχώρησης) από την ημερομηνία παραλαβής, χωρίς υποχρέωση αναφοράς του λόγου υπαναχώρησης, όπως ακριβώς ορίζεται στο αρ.3ε παρ. 1 του Ν.2251/1994.
  Τα Προϊόντα επιστρέφονται αποκλειστικά με έξοδα του Πελάτη, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση ή προσκομίζονται από τον ίδιο στο φυσικό μας κατάστημα στην διεύθυνση Ιφιγενείας 75, Ν. Ιωνία, 142 31, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο Πελάτης ανακοίνωσε στην Εταιρεία την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης.
  Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται από τον Πελάτη με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: - Eίτε με Τηλεφωνική επικοινωνία - Είτε αποστέλλοντας σχετικό email στην Εταιρεία, με το οποίο θα δηλώνεται σαφώς η πρόθεση του Πελάτη να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης. Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, η Εταιρεία θα πρέπει μέσω αποστολής σχετικού email να επιβεβαιώσει την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης, με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την παραλαβή της. Σε περίπτωση υπαναχώρησης του Πελάτη, η Εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει στον Πελάτη, κάθε πληρωμή που έλαβε από αυτόν, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και πάντως το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ενημερώθηκε σχετικά με την απόφαση του Πελάτη να υπαναχωρήσει.
  Η επιστροφή χρημάτων από την Εταιρεία πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που είχε επιλέξει ο Πελάτης κατά την αρχική συναλλαγή. Για αγορές με: - Πιστωτική Κάρτα : H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτας σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. - Αντικαταβολή: Θα χρειαστεί να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε επιστροφή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Η Εταιρεία δικαιούται να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να της επιστραφούν τα Προϊόντα ή μέχρι ο Πελάτης να της παράσχει αποδείξεις ότι απέστειλε τα Προϊόντα στην Εταιρεία. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά που τα συνόδευαν.

  II. Πραγματικά Ελαττώματα/ Έλλειψη συνομολογουμένων ιδιοτήτων Η Εταιρεία φέρει ευθύνη για τυχόν πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συνομολογουμένων ιδιοτήτων των Προϊόντων σύμφωνα με το αρ. 6 του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών και σύμφωνα με τα άρθρα 535 επ. του Αστικού Κώδικα. Σε περίπτωση ύπαρξης πραγματικών ελαττωμάτων, τα οποία ο Πελάτης αγνοούσε πριν την παραγγελία, ή έλλειψης συνομολογουμένων ιδιοτήτων, ο Πελάτης έχει δικαίωμα να ασκήσει τα προβλεπόμενα εκ του νόμου δικαιώματά του εντός προθεσμίας 2 ετών από την παραλαβή των Προϊόντων. Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των Προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.). Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την μη ή την πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεών της σε περιπτώσεις που οφείλονται σε γεγονότα ανωτέρας βίας ή σε περίπτωση υπαίτιας πράξης ή παράλειψης του Πελάτη ή τρίτου προσώπου, που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής της.

  FAQ