Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    BOSCH - FSN2100 Ράγα Οδηγός 2100mm
    153,00 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    BOSCH - FSN2100 Ράγα Οδηγός 2100mm
    Κωδικός: 1600Z00007
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Η ράγα οδηγός FSN 2100 Professional με ένα μήκος 2.100 mm διαθέτει μια μοναδική τεχνολογία, η οποία επιτρέπει ακριβείς κοπές. Σχεδιασμένη με υψηλής ποιότητας εξεργασία, προσφέρει ακριβή οδήγηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετη με όλα τα αντίστοιχα ηλεκτρικά εργαλεία. Ο προαιρετικός σύνδεσμος επέκτασης FSN VEL προσφέρει μια γρήγορη και δυνατή σύνδεση ανάμεσα σε δύο ράγες οδηγούς, παρέχοντας τέλεια σταθερότητα. Διαθέτει αντιολισθητικές λωρίδες καουτσούκ και προστασία σκληθρών, που μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και υποστηρίζουν τον πλήρη έλεγχο του εργαλείου κατά τη διάρκεια της χρήσης, με αποτέλεσμα μια καθαρή ακμή κοπής. Για τέλεια αποτελέσματα κοπής, αυτή η ράγα οδηγός προορίζεται για χρήση με βυθιζόμενα πριόνια και δισκοπρίονα....
    Διαβάστε Ολόκληρη την Περιγραφή
    Διαστάσεις εργαλείου (μήκος): 2100 mm
    Τιμή
    153,00 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Η ράγα οδηγός FSN 2100 Professional με ένα μήκος 2.100 mm διαθέτει μια μοναδική τεχνολογία, η οποία επιτρέπει ακριβείς κοπές.
    • Σχεδιασμένη με υψηλής ποιότητας εξεργασία, προσφέρει ακριβή οδήγηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετη με όλα τα αντίστοιχα ηλεκτρικά εργαλεία.
    • Ο προαιρετικός σύνδεσμος επέκτασης FSN VEL προσφέρει μια γρήγορη και δυνατή σύνδεση ανάμεσα σε δύο ράγες οδηγούς, παρέχοντας τέλεια σταθερότητα.
    • Διαθέτει αντιολισθητικές λωρίδες καουτσούκ και προστασία σκληθρών, που μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και υποστηρίζουν τον πλήρη έλεγχο του εργαλείου κατά τη διάρκεια της χρήσης, με αποτέλεσμα μια καθαρή ακμή κοπής.
    • Για τέλεια αποτελέσματα κοπής, αυτή η ράγα οδηγός προορίζεται για χρήση με βυθιζόμενα πριόνια και δισκοπρίονα.
    • Είναι συμβατή με όλα τα δισκοπρίονα Bosch Professional μοντέλο GKS G, όλα τα βυθιζόμενα πριόνια GKT Professional, καθώς και με ορισμένες σέγες GST Professional και κάθετες φρέζες GOF Professional με έναν προσαρμογέα.
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Διαστάσεις εργαλείου (μήκος): 2100 mm