Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    BOSCH - Βούρτσα Λεπτομεριών για UniversalBrush
    9,99 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    BOSCH - Βούρτσα Λεπτομεριών για UniversalBrush
    Κωδικός: 1600A023KY
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Μικρή βούρτσα για πειστικά αποτελέσματα καθαρισμού μέχρι και την τελευταία γωνία. Όταν πρόκειται για τη μικρότερη λεπτομέρεια, οι μικρές τρίχες της φτάνουν στη ρύπανση σχεδόν οπουδήποτε, ιδιαίτερα σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως γωνίες ή προφίλ. Εύκολο στην προσάρτιση και με μεγάλη ταχύτητα περιστροφής 215 στροφές/λεπτό, μπορεί να τρίβει διάφορες επιφάνειες, όπως σκληρές επιφάνειες, υφάσματα, κεραμικά και πορσελάνη, αλουμίνιο και μέταλλο, καθώς και πλαστικό και λαμινάτ. Επιτρέπεται ακόμη και σε επικαλυμμένες επιφάνειες. Σχεδιασμένη για μεγάλη διάρκεια ζωή, καθώς είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων έως 50 °C και επαναχρησιμοποιήσιμη.
    Διάμετρος βούρτσας λεπτομερειών: 18 mm
    Τιμή
    9,99 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Μικρή βούρτσα για πειστικά αποτελέσματα καθαρισμού μέχρι και την τελευταία γωνία.
    • Όταν πρόκειται για τη μικρότερη λεπτομέρεια, οι μικρές τρίχες της φτάνουν στη ρύπανση σχεδόν οπουδήποτε, ιδιαίτερα σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως γωνίες ή προφίλ.
    • Εύκολο στην προσάρτιση και με μεγάλη ταχύτητα περιστροφής 215 στροφές/λεπτό, μπορεί να τρίβει διάφορες επιφάνειες, όπως σκληρές επιφάνειες, υφάσματα, κεραμικά και πορσελάνη, αλουμίνιο και μέταλλο, καθώς και πλαστικό και λαμινάτ.
    • Επιτρέπεται ακόμη και σε επικαλυμμένες επιφάνειες. Σχεδιασμένη για μεγάλη διάρκεια ζωή, καθώς είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων έως 50 °C και επαναχρησιμοποιήσιμη.
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Διάμετρος βούρτσας λεπτομερειών: 18 mm