Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    GARDENA - 8904-20 Κλαδευτήρι για Κλαδιά έως 24mm COMFORT (BYPASS) M
    22,50 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    GARDENA - 8904-20 Κλαδευτήρι για Κλαδιά έως 24mm COMFORT (BYPASS) M
    Κωδικός: 9670483-01
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Το Κλαδευτήρι για Κλαδιά έως 24mm Comfort (Bypass) M της GARDENA, με αντικολλητική επίστρωση στην άνω λεπίδα και κάτω λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ιδανικό για κοπή λουλουδιών, νεαρών βλαστών και χλωρών ξύλων. Εργονομικές λαβές προσφέρουν μέγιστη άνεση κατά την κοπή. Το ελατήριο είναι ενσωματωμένο, ώστε να μην μπορεί να χαθεί και να προστατεύεται από ακαθαρσίες. Διαθέτει πρακτικό κλείδωμα ασφαλείας με το ένα χέρι για ασφαλή φύλαξη.  Μέθοδος κοπής: Bypass - Δύο λεπίδες ολισθαίνουν μεταξύ τους για την κοπή, αφήνοντας πίσω τους ένα ακριβές και καθαρό κόψιμο. Τα Κλαδευτήρια GARDENA είναι επομένως ιδανικά για την κοπή λουλουδιών και νεαρών, φρέσκων βλαστών. Άνετος χειρισμός - Οι εργονομικές λαβές εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι....
    Διαβάστε Ολόκληρη την Περιγραφή
    Μέγιστη διάμετρος κοπής: 24 mm
    Τύπος κοπής: Bypass
    Κάτω λεπίδα: Ανοξείδωτο ατσάλι
    Τιμή
    22,50 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Το Κλαδευτήρι για Κλαδιά έως 24mm Comfort (Bypass) M της GARDENA, με αντικολλητική επίστρωση στην άνω λεπίδα και κάτω λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ιδανικό για κοπή λουλουδιών, νεαρών βλαστών και χλωρών ξύλων.
    • Εργονομικές λαβές προσφέρουν μέγιστη άνεση κατά την κοπή. Το ελατήριο είναι ενσωματωμένο, ώστε να μην μπορεί να χαθεί και να προστατεύεται από ακαθαρσίες.
    • Διαθέτει πρακτικό κλείδωμα ασφαλείας με το ένα χέρι για ασφαλή φύλαξη. 
    • Μέθοδος κοπής: Bypass - Δύο λεπίδες ολισθαίνουν μεταξύ τους για την κοπή, αφήνοντας πίσω τους ένα ακριβές και καθαρό κόψιμο.
    • Τα Κλαδευτήρια GARDENA είναι επομένως ιδανικά για την κοπή λουλουδιών και νεαρών, φρέσκων βλαστών.
    • Άνετος χειρισμός - Οι εργονομικές λαβές εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι. Τα μαλακά συστατικά παρέχουν τις απαραίτητες αντιολισθητικές ιδιότητες και είναι ήπια στους καρπούς σε οποιαδήποτε κατάσταση κοπής.
    • Ασφαλής αποθήκευση - Χάρη στο κλείδωμα ασφαλείας με το ένα χέρι, το κλαδευτήρι μπορεί απλά να κλείσει με το ένα χέρι και να αποθηκευτεί με ασφάλεια μετά τη χρήση.
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Μέγιστη διάμετρος κοπής: 24 mm
    Τύπος κοπής: Bypass
    Κάτω λεπίδα: Ανοξείδωτο ατσάλι